Kachna v kyselém zelí
80 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 1200gramůKachna mražená
- 250gramůZelí kysané
- 1lžičkaKmín celý
- 1lžičkaSůl
- 40gramůSádlo škvařené
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
812 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
77 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Kachnu očistíme, omyjeme a nakrájíme na porce.
- 2Na sádle zpěníme jemně pokrájenou cibuli, vložíme kousky kachny a dusíme do měkka.
- 3K měkkému masu přidáme okmínované kysané zelí, společně dodusíme.
- 4Podáváme s knedlíky nebo s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.