Kachna v pomerančové šťávě
190 min.
Ingredience
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceSirup pomerančový
- 2lžícePomerančová šťáva
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžíceSolamyl
- 1špetkaPomerančová kůra
- 1kusKachna mražená
- 1lžíceKečup
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
12Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
59 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
5 mg
Cukr
91 mg
Postup přípravy
- 1Rozmrazenou a omytou kachnu osolíme, podlijeme 400 ml vody a pečeme v troubě doměkka.
- 2Potom slijeme část tuku z kachny, přidáme do něj solamyl, pomerančovou šťávu a sirup, kečup, worcester a nastrouhanou pomerančovou kůru. Přilijeme zbylou vodu a chvíli povaříme.
- 3Do horké omáčky vložíme naporcovanou kachnu a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.