Kachna v pomerančové šťávě

190 min.
Evropa

Ingredience

    • 1lžičkaSůl
    • 2lžíceSirup pomerančový
    • 2lžícePomerančová šťáva
    • 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
    • 1lžíceSolamyl
    • 1špetkaPomerančová kůra
    • 1kusKachna mražená
    • 1lžíceKečup
    • 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
12

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
618 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
59 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
5 mg
Cukr
91 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rozmrazenou a omytou kachnu osolíme, podlijeme 400 ml vody a pečeme v troubě doměkka.
  • 2
    Potom slijeme část tuku z kachny, přidáme do něj solamyl, pomerančovou šťávu a sirup, kečup, worcester a nastrouhanou pomerančovou kůru. Přilijeme zbylou vodu a chvíli povaříme.
  • 3
    Do horké omáčky vložíme naporcovanou kachnu a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.