Kachní maso s rýží a zeleninou

25 min.

Ingredience

    • 20mililitrůOlej rostlinný
    • 1kusCibule
    • 1kusPaprika červená
    • 1kusPaprika zelená
    • 1kusPaprika žlutá
    • 4kusyRajčata
    • 600gramůKachní prsa
    • 60mililitrůOmáčka sójová
    • 150mililitrůVývar drůbeží
    • 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na wok pánvi na oleji smažíme kachní maso s kůží z obou stran. Maso odložíme a tuk slijeme. Pak osmažíme cibuli na plátky a dva prolisované stroužky česneku dozlatova. Přidáme proužky paprik na tři minuty, vložíme nakrájená rajčata bez semen, vývar, omáčku a po dvou minutách je upravíme na mísu s masem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.