Kachní maso s rýží a zeleninou
25 min.
Ingredience
- 20mililitrůOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 1kusPaprika červená
- 1kusPaprika zelená
- 1kusPaprika žlutá
- 4kusyRajčata
- 600gramůKachní prsa
- 60mililitrůOmáčka sójová
- 150mililitrůVývar drůbeží
- 2stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
323 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
13 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Na wok pánvi na oleji smažíme kachní maso s kůží z obou stran. Maso odložíme a tuk slijeme. Pak osmažíme cibuli na plátky a dva prolisované stroužky česneku dozlatova. Přidáme proužky paprik na tři minuty, vložíme nakrájená rajčata bez semen, vývar, omáčku a po dvou minutách je upravíme na mísu s masem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.