Kachní prsíčka rýžovými nudlemi a pórkem
60 min.
Ingredience
- 250gramůNudle rýžové
- 300gramůKachní prsa
- 100gramůRajčata Cherry
- 1kusMango
- 2kusyPórek
- 1lžičkaKari pasta
- 1lžičkaCukr palmový
- 400mililitrůMléko kokosové
- 4lžíceOlej rostlinný
- 500mililitrůVoda pitná
- 1špetkaSůl
- 2lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
724 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Postup přípravy
- 1Tenké rýžové nudle uvaříme v osolené vodě, propláchneme a necháme stranou.
- 2Z kachních prsou odstraníme kůži a nakrájíme je na kousky, které vložíme na půl hodiny do ústřicové omáčky.
- 3Mezitím si připravíme zeleninu. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Mango oloupeme a pokrájíme na kostky. Omytá rajčata rozdělíme na polovinu.
- 4Na rozpáleném oleji ve woku nejdříve osmažíme pórek, mango a rajčata, poté je dáme na stranu pánve. Přidáme maso a smažíme ho, dokud není měkké. K masu přidáme kokosové mléko a kari pastu a vše smícháme s osmaženou zeleninu. Krátce povaříme.
- 5Nakonec do směsi přidáme nudle a zlehka promícháme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.