Kachní prsíčka rýžovými nudlemi a pórkem

60 min.
Čína

Ingredience

    • 250gramůNudle rýžové
    • 300gramůKachní prsa
    • 100gramůRajčata Cherry
    • 1kusMango
    • 2kusyPórek
    • 1lžičkaKari pasta
    • 1lžičkaCukr palmový
    • 400mililitrůMléko kokosové
    • 4lžíceOlej rostlinný
    • 500mililitrůVoda pitná
    • 1špetkaSůl
    • 2lžíceOmáčka ústřicová
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
724 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
32 g
Sacharidy
89 g
Vláknina
5 g
Cukr
14 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Tenké rýžové nudle uvaříme v osolené vodě, propláchneme a necháme stranou.
  • 2
    Z kachních prsou odstraníme kůži a nakrájíme je na kousky, které vložíme na půl hodiny do ústřicové omáčky.
  • 3
    Mezitím si připravíme zeleninu. Pórek očistíme, omyjeme a nakrájíme na větší kousky. Mango oloupeme a pokrájíme na kostky. Omytá rajčata rozdělíme na polovinu.
  • 4
    Na rozpáleném oleji ve woku nejdříve osmažíme pórek, mango a rajčata, poté je dáme na stranu pánve. Přidáme maso a smažíme ho, dokud není měkké. K masu přidáme kokosové mléko a kari pastu a vše smícháme s osmaženou zeleninu. Krátce povaříme.
  • 5
    Nakonec do směsi přidáme nudle a zlehka promícháme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.