Kachní stehna na víně

50 min.
Slovensko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
632 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
18 g
Sacharidy
55 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Hlávkové zelí nakrájíme na slabé proužky, cibuli nadrobno.
  • 2
    V hrnci rozehřejeme sádlo, přisypeme nakrájenou cibulku, zpěníme, přidáme kachní stehna, orestujeme, osolíme, okmínujeme a přisypeme zelí. Podlijeme vínem, ochutíme cukrem a podusíme. Zasypeme trochou mouky a dovaříme. Podle potřeby dochutíme solí, octem a cukrem.
  • 3
    Kachní stehna se zelím upravíme na talíře, vhodnou přílohou jsou bramborové knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.