Kakaová pěna

15 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
431 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
27 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
2 g
Cukr
10 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vhodné nádoby vlijeme vodu, přidáme nalámanou čokoládu a rozpustnou kávu. Zakryjeme alobalem a vložíme do napařovacího košíku v tlakovém hrnci. Povaříme 5 minut.
  • 2
    Z bílků a špetky soli ušleháme pevný sníh.
  • 3
    Když je směs v nádobě rozpuštěná, vmícháme do ní tvaroh a zlehka zapracujeme ušlehaný sníh.
  • 4
    Pěnu rozdělíme do skleniček a před podáváním necháme 2 hodiny v chladničce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.