Kaki pudink

145 min.

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
7 g
Tuky
19 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
397 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kaki oloupeme a rozmixujeme v mixéru dohladka.
  • 2
    V jedné míse smícháme všechny suché ingredience: mouku, sůl, kypřící prášek, sodu a skořici. Do druhé mísy zase dáme všechny mokré ingredience kromě másla: kaki, sirup, mléko, vejce).
  • 3
    Mokré ingredience vyšleháme a až se spojí, vlijeme je do suchých ingrediencí.
  • 4
    Mezitím rozehřeme troubu na 170 °C a 5 minut v ní pečeme vlašské ořechy. Máslo rozpustíme na pánvi vhodné i do trouby a horké ořechy do něj přidáme.
  • 5
    Na máslo ještě opatrně vlijeme kaki směs a pečeme na 140 °C asi 2 hodiny. Puding by měl ztuhnout.
  • 6
    Po vychlazení konzumujeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.