Kaldoun s játrovými knedlíčky

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
754 kcal
Bílkoviny
52 g
Tuky
26 g
Sacharidy
47 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle osmažíme kmín, pokrájenou kořenovou zeleninu a cibuli. Přidáme mouku, bobkové listy a droby (strdce, žaludky...) nakrájené na kousky.
  • 2
    Zalijeme vývarem a vaříme 25 minut.
  • 3
    Nakonec zalijeme smetanou, osolíme, opepříme a okořeníme muškátovým oříškem.
  • 4
    Játra a chléb rozmixujeme, přidáme prolisovaný česnek, žloutek a majoránku. Osolíme a opepříme. Necháme 15 minut stát, aby směs zhoustla.
  • 5
    Vaříme v polévce nebo v osolené vodě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.