Kalíšky s vanilkovým krémem

185 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
678 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
52 g
Sacharidy
33 g
Cukr
19 g
Vápník
107 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Troubu předehřejeme na 60C.
  • 2
    Žloutky s cukrem utřeme dohladka a přidáme semena z vanilkových lusků. Poté přilijeme smetanu a vše promícháme. Směs nalijeme do skleněných kalíšků.
  • 3
    Pekáč vyložíme pečícím papírem, naplníme do poloviny vodou, kalíšky do něj postavíme a dáme do trouby asi na 1h a 45minut.
  • 4
    Po vyjmutí kalíšky necháme vychladnout a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.