Kambala pečená na fenyklu

50 min.
Itálie

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
515 kcal
Bílkoviny
55 g
Tuky
30 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
188 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vykuchanou kambalu omyjeme, smícháme sůl s mletým fenyklem a posypeme rybu zevnitř i zvenku. Na velký plech nasypeme fenykl nakrájený na plátky, můžeme přidat i větvičky fenyklu. Na fenykl položíme celou rybu, zalijeme olivovým olejem, povrch poklademe plátky citronu, vložíme do vyhřáté trouby a pečeme asi 35 až 40 minut. Kambalu vyndáme, do vypečené šťávy nalijeme citronovou šťávu, panenský olej a promícháme.
  • 2
    Kambalu přímo na plechu položíme doprostřed stolu a každý strávník se obslouží sám.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.