Kambala Richelieu

105 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
757 kcal
Bílkoviny
114 g
Tuky
23 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kambalu vykucháme, očistíme a celou vaříme v rybím vývaru s kouskem másla a troškou vína 35 až 40 minut.
  • 2
    Humra také vaříme ve stejném vývaru 35 minut.
  • 3
    Na pánvi rozpustíme 4 lžíce másla, přisypeme malé hlavičky žampionů, plátky lanýže, malé kostičky brambor. Smažíme 7 až 8 minut.
  • 4
    Na velký tác upravíme celou rybu a celého humra, kolem dokola obložíme hlavičkami žampionů, kostičkami brambor a plátky lanýžů. Ozdobíme snítkami petrželky. Pokapeme máslem z pánve a troškou citronové šťávy.
  • 5
    Takto upravený pokrm vypadá velmi slavnostně.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.