Kančí guláš z bůčku

68 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
3

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme nadrobno, bůček z divočáka nakrájíme na kostky, muškátový oříšek nastrouháme. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, sůl, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme, dokud není maso téměř měkké. Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, vmícháme vývar a alespoň čtvrt hodiny provaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.