Kančí guláš z bůčku
68 min.
Ingredience
- 800gramůKančí bok
- 60gramůSádlo vepřové škvařené
- 2kusyCibule
- 6kusůNové koření celé
- 300mililitrůPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 60gramůMouka pšeničná hladká
- 300mililitrůHovězí vývar základní
- 0,5lžičkaKmín drcený
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5lžičkaMuškátový oříšek
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
589 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
30 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
1 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme nadrobno, bůček z divočáka nakrájíme na kostky, muškátový oříšek nastrouháme. Na sádle zpěníme cibuli, přidáme maso a orestujeme. Poté vsypeme koření, sůl, zalijeme pivem, promícháme a pod poklicí dusíme, dokud není maso téměř měkké. Šťávu zredukujeme, zaprášíme moukou, zarestujeme, vmícháme vývar a alespoň čtvrt hodiny provaříme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.