Kančí medailonky tří chutí
27 min.
Ingredience
- 1,2kilogramyKančí kýta
- 1lžičkaKoření grilovací
- 1kusCibule
- 120gramůSýr Niva (Rokfór)
- 120gramůSýr Eidam cihla 30%
- 120gramůŠunka dušená
- 100gramůKřen
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 1lžíceKečup
- 120gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 80mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
889 kcal
Bílkoviny
93 g
Tuky
44 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na jemno, nivu a eidam nastrouháme nahrubo, křen nastrouháme na jemno, šunku nakrájíme na nudličky, hermelín nakrájíme na plátky (na každou porci počítáme 3 plátky).
- 2Kančí kýtu nakrájíme na malé plátky, naklepeme, osolíme, okořeníme grilovacím kořením a opečeme na oleji.
- 3Třetinu plátků posypeme nivou, druhou třetinu potřeme hořčicí, posypeme cibulí, šunkou a eidamem. Třetí díl potřeme kečupem, posypeme křenem a klademe plátky hermelínu.
- 4Řízečky vložíme do zapékací mísy a zapečeme v předehřáté troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.