Kančí řízky s hermelínem
30 min.
Ingredience
- 2lžičkyKoření Zvěřina
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 1lžíceOlej olivový
- 1kusCibule
- 200gramůŠunka dušená
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 150gramůSýr Eidam cihla 30%
- 800gramůKančí kýta
- 240gramůSýr Hermelín (Camember, Encián)
- 0,5lžičkaSůl
- 80mililitrůOlej rostlinný
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
415 mg
Cukr
869 mg
Postup přípravy
- 1Kančí kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme olivovým olejem, okořeníme, osolíme a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.
- 2Cibuli a šunku najemno nakrájíme, přidáme hořčici a dobře promícháme. Hermelín nakrájíme na plátky, eidam nastrouháme.
- 3Marinované řízky osmažíme, na hotové navrstvíme šunkovou směs, poklademe plátky hermelínu, posypeme eidamem a v předehřáté troubě zapečeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.