Kančí řízky s hermelínem

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
645 kcal
Bílkoviny
61 g
Tuky
42 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
415 mg
Cukr
869 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu nakrájíme na menší řízky, naklepeme, potřeme olivovým olejem, okořeníme, osolíme a pod fólií necháme alespoň hodinu odležet.
  • 2
    Cibuli a šunku najemno nakrájíme, přidáme hořčici a dobře promícháme. Hermelín nakrájíme na plátky, eidam nastrouháme.
  • 3
    Marinované řízky osmažíme, na hotové navrstvíme šunkovou směs, poklademe plátky hermelínu, posypeme eidamem a v předehřáté troubě zapečeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.