Kančí směs se smetanou

125 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
41 g
Tuky
22 g
Sacharidy
48 g
Vláknina
2 g
Cukr
480 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí maso, játra, ledviny odblaníme, očistíme, vložíme do hrnce, zalijeme vodou, osolíme, okořeníme celým pepřem, novým kořením, bobkovým listem. Přidáme celou kořenovou zeleninu, celou cibuli a vaříme doměkka.
  • 2
    Vývar přecedíme, veškeré maso nakrájíme na kostky, kořenovou zeleninu na kostičky, vrátíme do vývaru, okyselíme ooctem. Mouku rozmícháme ve smetaně a vývar zahustíme. Nakonec přisypeme strouhanou kyselou okurku a dovaříme. Před podáváním zjemníme kouskem másla.
  • 3
    Podáváme s houskovým knedlíkem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.