Kančí závitky se sušenými švestkami

25 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
14 g
Cukr
76 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, na každý plátek položíme vypeckovanou švestku, kterou jsme zabalili do plátku slaniny. Maso přeložíme, okraje sklepneme, ochutíme grilovacím kořením, obalíme v těstíčku a na oleji smažíme dozlatova.
  • 2
    Těstíčko připravíme rozšleháním mouky v mléce s vejcem, přimícháme jemně strouhaný sýr a vymícháme hladké těstíčko.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.