Kančí závitky se sušenými švestkami
25 min.
Ingredience
- 800gramůKančí kýta
- 6kusůŠvestky sušené
- 1lžičkaKoření grilovací
- 100mililitrůOlej rostlinný
- 6plátkůAnglická slanina
- 0,5lžičkaSůl
- Na těstíčko
- 120mililitrůMléko polotučné
- 80gramůMouka pšeničná hladká
- 1kusVejce slepičí
- 80gramůSýr Eidam cihla 30%
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
898 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
26 g
Sacharidy
139 g
Vláknina
14 g
Cukr
76 g
Postup přípravy
- 1Kančí kýtu nakrájíme na řízky, naklepeme, osolíme, na každý plátek položíme vypeckovanou švestku, kterou jsme zabalili do plátku slaniny. Maso přeložíme, okraje sklepneme, ochutíme grilovacím kořením, obalíme v těstíčku a na oleji smažíme dozlatova.
- 2Těstíčko připravíme rozšleháním mouky v mléce s vejcem, přimícháme jemně strouhaný sýr a vymícháme hladké těstíčko.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.