Kapr dušený na paprice

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
455 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
37 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
310 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra omyjeme a nasekáme na porce, které protkneme slaninou. Maso mírně osolíme, poprášíme paprikou a opečeme na tuku.
  • 2
    Kapra vyjmeme, do výpeku přidáme máslo, rozpustíme, zaprášíme moukou, osmahneme, zastříkneme vodou a rozšleháme.
  • 3
    Vše zalijeme smetanou, mírně osolíme, krátce povaříme a omáčku přecedíme na kapra.
  • 4
    Nakonec kapra v omáčce ještě dodusíme.
  • 5
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.