Kapr dušený na petrželce
25 min.
Ingredience
- 150gramůKapr obecný
- 3gramySůl
- 4gramyKoření na ryby
- 20gramůPetržel kudrnka
- 2decilitryVoda pitná
- 5gramůMáslo čerstvé
Počet porcí:
1Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
240 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
13 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
660 mg
Vápník
1 g
Postup přípravy
- 1Filet nebo podkovu z kapra osolíme, posypeme kořením na ryby, petrželku posekáme.
- 2V pánvi roztavíme máslo, přiložíme kapra, krátce orestujeme z obou stran, podlijeme vodou, zasypeme petrželkou, pánev zakryjeme a dusíme doměkka. Podáváme i s vydušenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.