Kapr dušený v alobalu

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
229 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
15 g
Vláknina
47 mg
Vápník
52 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra očistíme, osolíme a naporcujeme.
  • 2
    Naporcovaného kapra položíme na alobal, který jsme potřeli lžičkou oleje, porce zakápneme olejem a dobře do alobalu zabalíme. Poté vložíme do kastrolu, podlijeme vodou a dusíme. Po zhruba půl hodině opatrně vyjmeme rybu v alobalu na mísu, alobal rozbalíme tak, aby nevytekla šťáva, a kapra rozdělíme na talíře. Porce polijeme šťávou z alobalu, ozdobíme plátkem citronu a jako přílohu volíme vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.