Kapr na cibuli
60 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 1lžíceMouka polohrubá
- 1kusOlej stolní
- 1kusKapr obecný
- 1lžíceOmáčka sójová
- 0,5hrnekVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
3038 kcal
Bílkoviny
91 g
Tuky
291 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra rozdělíme na porce. Osolíme, okmínujeme a po jedné straně opečeme na rozehřátém oleji.
- 2Porce kapra obrátíme, přidáme kolečka cibule, podlijeme trochou vody a ve vyhřáté troubě upečeme doměkka. Upečené maso vyjmeme na nahřátý talíř.
- 3Do vypečené šťávy přimícháme máslo, sójovou omáčku a mouku. Necháme přejít varem. Vložíme zpět porce ryby a krátce prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.