Kapr na cibuli a slanině
40 min.
Ingredience
- 4kusyCibule
- 1kusCitrony
- 100gramůSlanina vepřová
- 1lžičkaSůl
- 1200gramůKapr obecný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
28 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Omytého kapra stáhneme z kůže a naporcujeme.
- 2Slaninu nakrájíme na kostky a osmažíme na pánvi. Přidáme jemně nakrájenou cibuli, osmahneme a vložíme porce osolené ryby. Osmahneme. Před podáváním pokapeme každou porci citronovou šťávou. Cibuli nasypeme na porce.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.