Kapr na kmíně
45 min.
Ingredience
- 800gramůKapr obecný
- 20gramůMáslo čerstvé
- 50gramůSádlo škvařené
- 1hrstMouka pšeničná hladká
- 1špetkaSůl
- 1špetkaKmín drcený
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
526 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
28 g
Sacharidy
26 g
Vláknina
5 mg
Cukr
1 mg
Postup přípravy
- 1Porce kapra omyjeme, osušíme, posypeme kmínem, osolíme a poprášíme moukou.
- 2V pánvi rozehřejeme sádlo a rybu pečeme do měkka z obou stran. Upečenou rybu vyjmeme a tuk v pánvi zjemníme přimícháním másla.
- 3Rybu na servírovacím talíři podáváme přelitou šťávou z pánve.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.