Kapr na paprice

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
429 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, necháme zpěnit a vložíme očištěné, osolené porce kapra obalené v mouce.
  • 2
    V troubě porce opečeme na povrchu, mírně podlijeme a na sporáku zvolna dusíme 15-20 minut. Přilijeme smetanu a prohřejeme.
  • 3
    Nakonec do pokrmu přidáme máslo a trochu citronové šťávy.
  • 4
    Podáváme s bramborami nebo s pečivem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.