Kapr na paprice
45 min.
Ingredience
- 40gramůCibule
- 40gramůMáslo čerstvé
- 1lžičkaSůl
- 0,13litrSmetana 12% (konzumní)
- 500gramůKapr obecný
- 10gramůMouka pšeničná hladká T 650
- 1kusCitrony
- 1špetkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
293 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
19 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
1 g
Cukr
429 mg
Postup přípravy
- 1Na másle zpěníme jemně nakrájenou cibuli, přidáme papriku, necháme zpěnit a vložíme očištěné, osolené porce kapra obalené v mouce.
- 2V troubě porce opečeme na povrchu, mírně podlijeme a na sporáku zvolna dusíme 15-20 minut. Přilijeme smetanu a prohřejeme.
- 3Nakonec do pokrmu přidáme máslo a trochu citronové šťávy.
- 4Podáváme s bramborami nebo s pečivem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.