Kapr na šalvěji a slanině
35 min.
Ingredience
- 600gramůKapr obecný
- 1hrstŠalvěj čerstvá
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej rostlinný
- 200mililitrůVoda pitná
- 100gramůAnglická slanina
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
22 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
806 mg
Cukr
34 mg
Postup přípravy
- 1Podkovy nakrájené z očištěného kapra osolíme, proložíme čerstvou šalvějí a necháme nejméně 2 hodiny odležet.
- 2Potom maso vložíme do olejem vymazané remosky, proložíme plátky anglické slaniny a pečeme doměkka. Během pečení můžeme maso mírně podlít trochou vody.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.