Kapr na víně

45 min.

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
976 kcal
Bílkoviny
90 g
Tuky
59 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra nakrájíme na porce, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme v horkém oleji, porce vyjmeme a uchováme na teple.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme, zpěníme na zbylém oleji a zalijeme vínem. Přidáme rajčatový protlak, plátky citronu, 1 bobkový list a 5 zrnek pepře. Vše chvíli podusíme.
  • 3
    Do šťávy vložíme porce opečené ryby a necháme dusit asi 6 minut. Podáváme studené s chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.