Kapr na víně s ředkvičkami
40 min.
Ingredience
- 600gramůKapr obecný
- 1kusCibule
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceKečup
- 30gramůŘedkvička
- 150mililitrůVíno červené
- 50gramůSýr Eidam cihla 40%
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
572 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra vykostíme a nakrájíme na kousky. V kastrole na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce kapra a zalijeme červeným vínem. Podusíme doměkka, maso vyjmeme a uchováme na teplém místě. Do šťávy přidáme kečup, omyté, nastrouhané ředkvičky a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku podle chuti osolíme. Porce kapra na talířích přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Můžeme podávat s vařenými špagetami a zeleninovým salátem.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.