Kapr na víně s ředkvičkami

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
572 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra vykostíme a nakrájíme na kousky. V kastrole na oleji orestujeme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, přidáme porce kapra a zalijeme červeným vínem. Podusíme doměkka, maso vyjmeme a uchováme na teplém místě. Do šťávy přidáme kečup, omyté, nastrouhané ředkvičky a zaprášíme hladkou moukou. Omáčku podle chuti osolíme. Porce kapra na talířích přelijeme omáčkou a posypeme nastrouhaným sýrem. Můžeme podávat s vařenými špagetami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.