Kapr na víně se žampiony

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
19 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
513 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme 15 minut odležet.
  • 2
    Poté maso osušíme, osolíme, vložíme na pánev s rozehřátým olejem a máslem, zvolna opékáme asi 5 minut. Porce obrátíme, podlijeme vínem, přidáme očištěné, na plátky nakrájené žampiony a vše dusíme, až kapr změkne.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.