Kapr na zelenině
60 min.
Ingredience
- 1lžičkaKoření na ryby
- 100gramůAnglická slanina
- 4kusyRajčata
- 2kusyPaprika zelená
- 1kusCibule
- 800gramůKapr obecný
- 1kusCitrony
- 3stroužkyČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
23 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
3 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Filety z kapra pokapeme citronem, osolíme, posypeme kořením na ryby a necháme 15min. odležet.
- 2Omyjeme rajčata a papriku, kterou jsme zbavili semínek, oloupeme cibuli.
- 3Rajčata a cibuli nakrájíme na kolečka, papriku na proužky.
- 4Na pekáč rozložíme plátky anglické slaniny, na ní kolečka cibule a na ně porce kapra, kterého pokryjeme proužky papriky, plátky rajčat a nasekaným česnekem.
- 5Vrchní vrstvu tvoří cibule.
- 6Posypeme kořením na ryby a dáme péct.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.