Kapr pečený s pórkem

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
292 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
13 g
Sacharidy
15 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a osušené porce kapra osolíme, pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli odležet v chladničce, poté rybu posypeme kmínem a kořením na ryby, následně urovnáme do máslem vymazané remosky.
  • 2
    Očištěný pórek i oloupanou cibuli nakrájíme na kolečka, nasypeme na porce kapra, povrch pokapeme rozpuštěným máslem a pokrm pečeme asi 20 minut. Během pečení maso mírně podléváme vodou.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami a tatarskou omáčkou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.