Kapr po lipensku
45 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 3lžíceMáslo čerstvé
- 2decilitryVíno červené
- 1lžičkaSůl
- 4decilitryVývar rybí
- 800gramůKapr obecný
- 4lžíceKečup
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
451 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
24 g
Sacharidy
8 g
Vláknina
425 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na másle. Zalijeme ji vínem a rybím vývarem. Přidáme kečup, sůl a vše rozšleháme.
- 2Do připraveného základu vložíme omyté porce kapra a pod pokličkou zvolna dusíme doměkka. Porce kapra na talířích přeléváme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.