Kapr po moravsku
35 min.
Ingredience
- 20gramůOlej stolní
- 200gramůKapr obecný
- 1kusVejce slepičí
- 40gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
322 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
23 g
Cukr
223 mg
Vápník
216 mg
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra osolíme a opečeme po obou stranách na oleji.
- 2Vejce rozšleháme, přidáme nastrouhaný sýr, mírně osolíme a okořeníme nasekanou petrželkou.
- 3Opečeného kapra vložíme do vymazané zapékací mísy, zalijeme rozšlehanými vejci a zprudka zapečeme v troubě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.