Kapr s kečupem a křenem
50 min.
Ingredience
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 1lžíceKřen
- 1kusVejce slepičí
- 7lžicOlej rostlinný
- 1kusCibule
- 3lžíceKečup
- 0,25kusBujón hovězí
- 800gramůKapr obecný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
545 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Porce ryby opláchneme, osušíme, osolíme, potřeme hořčicí. Poté rybu obalíme v jemně nastrouhaném křenu, který lehce k masu přitlačíme a obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci. Rybu smažíme v hlubší pánvi na pěti lžících rozpáleného oleje. Usmaženou rybu vyjmeme, přeložíme na talíř a na jiné pánvi na zbylém oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Na ni položíme usmaženou rybu, podlijeme vodou, rozdrobíme do ní bujon a rybu dusíme za občasného obracení.
- 2Když je ryba měkká, přelijeme ji kečupem a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.