Kapr s kečupem a křenem

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
412 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
545 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce ryby opláchneme, osušíme, osolíme, potřeme hořčicí. Poté rybu obalíme v jemně nastrouhaném křenu, který lehce k masu přitlačíme a obalíme v mouce a v rozšlehaném vejci. Rybu smažíme v hlubší pánvi na pěti lžících rozpáleného oleje. Usmaženou rybu vyjmeme, přeložíme na talíř a na jiné pánvi na zbylém oleji osmažíme jemně pokrájenou cibuli. Na ni položíme usmaženou rybu, podlijeme vodou, rozdrobíme do ní bujon a rybu dusíme za občasného obracení.
  • 2
    Když je ryba měkká, přelijeme ji kečupem a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.