Kapr s ořechy

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
770 kcal
Bílkoviny
50 g
Tuky
58 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapra vykucháme, stáhneme z kůže, osolíme a nakrájíme na podkovy.
  • 2
    Nastrouháme najemno očištěnou kořenovou zeleninu, cibuli a osmahneme na tuku. Podlijeme vodou a necháme rozvařit.
  • 3
    Přidáme kapra a podusíme. Když bude skoro hotový, přilijeme smetanu, ve které jsme rozmíchali mouku, umleté ořechy, cukr a necháme ještě 5 minut povařit.
  • 4
    Servírujeme na teplých talířích, k příloze můžeme podávat vařený brambor.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.