Kapr se šunkou
50 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 50gramůAnglická slanina
- 600gramůKapr obecný
- 1kusCitrony
- 3kusyRajčata
- 200gramůHrášek v slaném nálevu - sterilovaný
- 100gramůOlej stolní
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 150gramůŠunka dušená
- 0,5lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
604 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
43 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
4 g
Cukr
5 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra osolíme a posypeme mletou paprikou. Každou porci uprostřed nařízneme a do řezu vložíme půlkolečko citronu a plátek slaniny. Navrch každé porce připíchneme párátkem plátek šunky.
- 2Maso vložíme do olejem vymaštěné zapékací mísy a opečeme po obou stranách na cibuli. Přidáme omytá, na poloviny rozkrojená rajčata, hrášek a nakrájené papriky. Pokrm zapékáme v troubě a během pečení poléváme porce vypečenou šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.