Kapr se zeleninou v alobalu
50 min.
Ingredience
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 1lžíceOlej stolní
- 2kusyRajčata
- 20gramůMáslo čerstvé
- 600gramůKapr obecný
- 400gramůZeleninová směs jarní - mražená
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli proležet.
- 2Potom porce přeložíme na pláty alobalu potřené olejem, obložíme předvařenou zeleninou, plátky oloupaných rajčat, osolíme a poklademe vločkami másla. Alobal zabalíme do balíčků a dobře uzavřeme. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Až se balíčky nafouknou, alobal nastříhneme, dopečeme ještě několik minut.
- 3Podáváme v alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.