Kapr se zeleninou v alobalu

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
299 kcal
Bílkoviny
31 g
Tuky
15 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
5 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli proležet.
  • 2
    Potom porce přeložíme na pláty alobalu potřené olejem, obložíme předvařenou zeleninou, plátky oloupaných rajčat, osolíme a poklademe vločkami másla. Alobal zabalíme do balíčků a dobře uzavřeme. Pokrm pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut. Až se balíčky nafouknou, alobal nastříhneme, dopečeme ještě několik minut.
  • 3
    Podáváme v alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.