Kapr se zeleninou zapečený ve smetaně

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
662 kcal
Bílkoviny
58 g
Tuky
36 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
3 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kůži očištěného a omytého kapra příčně nařízneme a do zářezů vložíme plátky slaniny a očištěné mrkve. Maso osolíme a posypeme lžičkou mleté papriky.
  • 2
    Kapra vložíme na pekáč a dáme péci do středně vyhřáté trouby.
  • 3
    Asi po 10 minutách pečení rybu obložíme střídavě plátky vařených brambor a rajčat. Zalijeme smetanou, pokapeme rozpuštěným máslem a dopečeme doměkka.
  • 4
    Při podávání pokrm posypeme mletou paprikou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.