Kapr smažený ve vinném těstíčku

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
390 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
28 g
Sacharidy
11 g
Vláknina
389 mg
Cukr
140 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného kapra zbavíme kůže a hřbetní kosti. Maso omyjeme, nakrájíme na porce a mírně osolíme.
  • 2
    Z vajec rozšlehaných s vínem, z hladké a hrubé mouky a trošky oleje připravíme těstíčko, ve kterém jednotlivé porce smáčíme. Zvolna je v horkém tuku smažíme do zlatavé barvy.
  • 3
    Po usmažení kapra ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.