Kapr v leču se zakysanou smetanou

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
326 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
21 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
975 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté porce kapra osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Potom maso osolíme, poprášíme mletou paprikou a opečeme po obou stranách na rozehřátém oleji.
  • 3
    Opečené porce vyjmeme a do výpeku přidáme máslo, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli, zpěníme ji a vmícháme mletou papriku. Zalijeme trochou vody, vložíme zpět porce kapra a pečeme.
  • 4
    Po chvíli přidáme očištěné, na proužky nakrájené papriky a spařená, oloupaná a na kousky nakrájená rajčata.
  • 5
    Při dopékání kapra podlijeme smetanou a omáčku podle chuti přisolíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.