Kapr v sýrové omeletě

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
39 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
13 mg
Cukr
525 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Porce kapra omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
  • 2
    Potom maso osolíme a krátce opečeme po obou stranách na oleji. Porce přendáme na jinou pánev s rozehřátým olejem, zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem, solí a nastrouhaným sýrem, rychle zapečeme v horké troubě.
  • 3
    Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.