Kapr v sýrové omeletě
40 min.
Ingredience
- 1000gramůKapr obecný
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaSůl
- 4kusyVejce slepičí
- 250mililitrůMléko polotučné
- 200gramůSýr Eidam cihla 40%
- 4lžíceOlej rostlinný
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
650 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
39 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
13 mg
Cukr
525 mg
Postup přípravy
- 1Porce kapra omyjeme, osušíme, pokapeme citronovou šťávou a necháme chvíli odležet.
- 2Potom maso osolíme a krátce opečeme po obou stranách na oleji. Porce přendáme na jinou pánev s rozehřátým olejem, zalijeme vejci rozšlehanými s mlékem, solí a nastrouhaným sýrem, rychle zapečeme v horké troubě.
- 3Podáváme s vařenými nebo opečenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.