Kapr v županu
55 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaMajoránka
- 50gramůMáslo čerstvé
- 50gramůAnglická slanina
- 4lžíceOlej stolní
- 2kusyVejce slepičí
- 100gramůPárky jemné
- 1kilogramKapr obecný
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
36 g
Tuky
31 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
351 mg
Cukr
862 mg
Postup přípravy
- 1Očištěného kapra nakrájíme napříč na porce ve tvaru podkov. Porce nasolíme, navrch i uvnitř posypeme majoránkou.
- 2Každou porci položíme na alobal, naplníme plátkem slaniny, uzeniny, vařeného vejce a cibule. Přidáme kousek másla. Alobal dobře zabalíme, urovnáme do pekáčku a polijeme olejem. Pečeme asi 30 minut.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.