Kapr ve vinném těstíčku
40 min.
Ingredience
- 5lžicVíno bílé
- 1lžičkaSůl
- 1kilogramKapr obecný
- 2kusyVejce slepičí
- 1decilitrOlej stolní
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
399 kcal
Bílkoviny
32 g
Tuky
28 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
42 mg
Cukr
201 mg
Postup přípravy
- 1Z vína, vajec, mouky, lžíce oleje a soli připravíme těstíčko (husté by mělo být přibližně jako na kapání).
- 2Omyté a osolené porce kapra namáčíme v těstíčku a smažíme po obou stranách na oleji.
- 3Podáváme s bramborovými nebo zeleninovými přílohami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.