Kapr zapečený se šunkou

45 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
396 kcal
Bílkoviny
46 g
Tuky
22 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
1 g
Cukr
151 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli odležet. Osolíme je, v kastrolu podlijeme trochou vody a dusíme pod poklicí téměř do měkka.
  • 2
    Porce kapra poklademe plátky šunky, směsí rozšlehaného vejce, nastrouhaného sýra a mléka, zapečeme v horké troubě nebo pod grilem, až se sýr začne tavit.
  • 3
    Při podávání na každou porci položíme vločku másla a dílek citronu.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.