Kapr zapečený ve vinné omáčce

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
459 kcal
Bílkoviny
48 g
Tuky
25 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
66 mg
Cukr
556 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěného a omytého kapra naporcujeme, osolíme, pokapeme citronovou šťávou a potřeme máslem.
  • 2
    Porce položíme na rozehřátý gril a po každé straně grilujeme asi 5 minut.
  • 3
    V horké vodní lázni vyšleháme vejce se solí, pepřem, citronovou kůrou a vínem do krému - omáčku nesmíme vařit.
  • 4
    Porce kapra vložíme do zapékací mísy, potřeme je vinnou omáčkou a zapečeme na grilu.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.