Kapří perkelt

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
364 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
21 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
38 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté a očištěné porce kapra pokapeme citronovou šťávou, necháme chvíli odležet. Potom podlijeme trochou vody, osolíme, přidáme kečup a dusíme do měkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme, šťávu zahustíme moukou rozmíchanou s vodou a povaříme. Nakonec vmícháme smetanu, omáčku přivedeme k varu, vložíme zpět porce kapra a prohřejeme.
  • 3
    Podáváme s rýží.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.