Kapří ragú se zakysanou smetanou

65 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
467 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
26 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
7 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné papriky nakrájíme na kousky. Rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na dílky.
  • 2
    V kastrolu rozehřejeme sádlo, přidáme na kostičky nakrájenou slaninu, oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli a vše osmahneme. Poprášíme mletou paprikou, přidáme papriky, rajčata, osolíme a opepříme. Dusíme asi 3 minuty, přilijeme vývar a zvolna dusíme ještě 30 minut.
  • 3
    Omyté porce kapra, pokapané citronovou šťávou přidáme k zelenině a dusíme dalších 5 minut. Potom vmícháme zakysanou smetanu, osolíme, opepříme a dochutíme mletou paprikou.
  • 4
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.