Kapsa s hruškami

70 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
547 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
25 g
Sacharidy
69 g
Vláknina
2 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vlažného mléka nasypeme droždí a necháme na teplém místě vzejít.
  • 2
    Do mísy nasypeme mouku, přisypeme cukr, špetku soli, přidáme máslo, vejce a kvásek. Těsto dobře vypracujeme a necháme v teple kynout.
  • 3
    Vykynuté těsto vložíme do formy a pečeme v troubě asi 40 minut.
  • 4
    Vrchní část buchty odřízneme vnitřek vydlabeme, necháme jen asi 2 cm silné stěny.
  • 5
    V misce smícháme nakrájené hrušky se sirupem, přilijeme likér a přimícháme marmeládu. Směsí naplníme buchtu, přiklopíme odříznutou částí a podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.