Kapusta dušená s pórem a rajčaty
45 min.
Ingredience
- 1kusKapusta hlávková
- 2kusyPórek
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 1špetkaSůl
- 4kusyRajčata
- 2litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Postup přípravy
- 1V osolené vodě uvaříme očištěnou kapustu do poloměkka. Póry řádně očistíme, odkrojíme jen kořínky a volné zelené listy. Pevnou část nakrájíme na slabší proužky, vložíme na rozehřáté máslo a podusíme. Po chvilce přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, osolíme a jakmile se podusí, přidáme nasekanou kapustu a vše společně dodusíme.
- 2Podáváme k masu a doplníme opečenými brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.