Kapusta dušená s pórem a rajčaty

45 min.
Česká republika
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
320 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
11 g
Sacharidy
53 g
Vláknina
9 g
Cukr
9 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V osolené vodě uvaříme očištěnou kapustu do poloměkka. Póry řádně očistíme, odkrojíme jen kořínky a volné zelené listy. Pevnou část nakrájíme na slabší proužky, vložíme na rozehřáté máslo a podusíme. Po chvilce přidáme oloupaná a nakrájená rajčata, osolíme a jakmile se podusí, přidáme nasekanou kapustu a vše společně dodusíme.
  • 2
    Podáváme k masu a doplníme opečenými brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.