Kapustičky s jalovcovou polevou
45 min.
Ingredience
- 2lžičkyJalovec
- 300mililitrůVývar zeleninový
- 2lžíceMáslo čerstvé
- 3kusyŠalotka
- 500gramůKapusta růžičková
- 1kusČesnek
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
285 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
11 g
Sacharidy
37 g
Vláknina
6 g
Cukr
13 mg
Postup přípravy
- 1Na polovině másla opečeme nadrobno pokrájenou šalotku, prolisovaný česnek a drcený jalovec.
- 2Přidáme růžičky kapusty, vývar a vaříme tak, aby kapusta byla skoro měkká a omáčka zhoustla.
- 3Osolíme, opepříme dle chuti, přidáme zbylé máslo a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.