Kapustové lívance kynuté

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1053 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
105 g
Sacharidy
18 g
Vláknina
3 g
Cukr
223 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu uvaříme v osolené vodě, necháme okapat a na hrubo nasekáme.
  • 2
    Připravíme kvásek z vlahého mléka a droždí.
  • 3
    Slaninu drobně nasekáme, sklovitě vyškvaříme, přilijeme mléko, vmícháme žloutky, mouku, kapustu, kvásek a na závěr lehce vmícháme tuhý sníh.
  • 4
    Z těsta pečeme lívance v lívanečníku.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.