Kapustové řízky smažené v těstíčku

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
541 kcal
Bílkoviny
13 g
Tuky
39 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
6 g
Cukr
92 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kapustu očistíme, omyjeme a v osolené vodě ji vaříme do poloměkka. Kapustu vyjmeme a nasekáme na drobno.
  • 2
    Z mouky, vajec a mléka připravíme hladké těstíčko, přidáme sůl a vše dobře rozšleháme. Vmícháme vychladlou kapustu a tvoříme ploché řízky.
  • 3
    V horkém oleji kapustové řízky smažíme po obou stranách dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.